L’Ajuntament de Vila-rodona amplia la xarxa d’autoconsum municipal

29/12/2021

L’Ajuntament de Vila-rodona amplia la xarxa d’autoconsum municipalAquest mes de desembre, han quedat enllestides les obres d’ampliació de la xarxa d’autoconsum de diversos equipaments municipals: el pavelló, l’escola i la llar d’infants. En total, s’ha instal·lat una potència de 26Kwp, amb una inversió de 21.000 euros provinents del PAESC de la Diputació de Tarragona (12.000 euros) i fons propis de l'Ajuntament.

 

Amb aquesta inversió, es donarà d'alta una instal·lació amb la possibilitat de vendre els excedents a la companyia elèctrica. Així mateix, hi haurà un estalvi d'emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) de 10 tones anuals de CO2.

 

Per aquest 2022, està previst que la resta d'equipaments municipals es connectin a la xarxa d'autoconsum d'energies renovables. D’aquesta manera, l’Ajuntament referma el compromís del municipi amb la sostenibilitat, el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

 

L'any 2021 es va aconseguir un estalvi de 1.500 euros i, amb la nova instal·lació, podrem sumar 4.000 euros més d'estalvi a la factura anual.


 

Menu

Menú principal