Servei d'ocupació i emprenedoria

Servei d’ocupació i emprenedoria

Després de la firma del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp, firmat entre l’Ajuntament i 11 municipis més de l’Alt Camp, l’Ajuntament de Vila-rodona oferirà als seus ciutadans nous serveis d’ocupació en el propi municipi gestionats per Vallsgenera.

Els serveis que s’oferiran seran 4:

1. Orientació Laboral i Borsa de treball

Si ets una persona en situació d’atur o vols millorar la teva situació laboral pots apuntar-te a la borsa de treball a través de http://www.vallsgenera.cat/feina/alta-borsa-treball. També et pots adreçar al telèfon: 977 61 20 10. A partir del setembre, hi haurà l’opció de concertar una visita a Vila-rodona.

2. Emprenedoria

Si tens una idea de negoci, vols crear la teva pròpia empresa o necessites un pla d’empresa pots adreçar-te a Vallsgenera i preguntar per les sessions informatives d’emprenedoria (cada dimecres a la 1 del migdia, amb inscripció prèvia): http://www.vallsgenera.cat/emprenedoria o adreçar-t’he directament al viver.empreses@valls.cat.

3. Formació

Si esteu interessats en fer formació podeu consultar el catàleg de formació que ofereix Vallsgenera per a treballadors, autònoms o persones aturades a http://www.vallsgenera.cat/noticies/341-cataleg-de-formacio-2018.

Ara bé, si sou un grup de persones, el suficientment nombrós, interessades en fer alguna formació específica (fitosanitaris, manipulador d’aliments....) hi ha la possibilitat de realitzar-la al municipi mateix.

4. Intermediació laboral entre l’empresa i el treballador

Si ets una empresa i busques personal et podràs adreçar directament a VallsGenera (977 61 20 10) on et posaran en contacte amb el responsable d’aquest servei.

Menu

Menú principal