L’Ajuntament de Vila-rodona posa en marxa una nova app per apropar el govern municipal a la ciutadania

21/02/2022

L’Ajuntament de Vila-rodona posa en marxa una nova app per apropar el govern municipal a la ciutadania

L'Ajuntament de Vila-Rodona fa un pas més en l’àmbit de la transparència i posa en marxa l’app eAgora, una nova eina tecnològica que té per objectiu facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom.

 

Es tracta d’eAgora, una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

 

LA PRIMERA XARXA PER ALS MUNICIPIS QUE PROMOU LA SOSTENIBILITAT a TRAVÉS DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

eAgora és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, seguim canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, fomenta dona visibilitat i reforça aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS.

 

És la primera app municipal que fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns, veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament.

 

LA PRIMERA APP QUE REGISTRA A TEMPS REAL ELS ODS DE L’AGENDA 2030

 

També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. En un futur, l’app inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’administració electrònica i les smartcities, per a facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.

 

Són moltes les utilitats que l'aplicació ofereix i oferirà en un futur, convertint-se en la primera app ALL-IN-ONE per a l’administració que impulsa l’Agenda 2030.

 

ACTE DE PRESENTACIÓ DE L’APP

 

 

Per a conèixer les seves possibilitats i funcionament l’Ajuntament us convida a un acte de presentació el proper dijous, 3 de març, a les 20.00h, a la Biblioteca.

 

Per a més informació podeu entrar a http://www.vila-rodona.cat i a https://www.eagora.app/.

 

Menu

Menú principal