NOU SERVEI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TELEGRAM

01/02/2019

NOU SERVEI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. TELEGRAM

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. Així es converteix en la primera institució pública que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses. 

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges a través d’Internet. A través dels canals d’aquesta aplicació es poden trametre missatges unidireccionalment a un nombre il·limitat de subscriptors. 

Les eines que us poden interessar per informar-vos són:

  1. El canal gencat en què es difon notícies, continguts i informació d’alt valor de servei i que us poden resultar d’interès. Trobareu la informació més útil  i fresca al canal gencat (https://t.me/gencat)
  2. El servei de consultes del 012 a través de missatgeria instantània que és gratuït i funciona com a complement de l’atenció telefònica  (http://www.telegram.me/gencat012)
  3. El gentcatBOT envia cada dos divendres històries en què l’usuari interactua amb l’aplicació. Una nova manera d’informar dels serveis i de l’actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú. (https://t.me/gencatbot(
  4.  Bot @equipamentsbot es poden localitzar centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos a prop, a través de geolocalitzaci

Per més informació:

http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/agora-nodes/telegram/grups_i_canals

 

Menu

Menú principal