Vila-rodona recupera la Fira Agropecuària, que arriba a la 628a edició

22/10/2021

Vila-rodona recupera la Fira Agropecuària, que arriba a la 628a edició

 

 

L’Ajuntament de Vila-rodona recupera la Fira Agropecuària, la fira de proximitat de l’Alt Camp, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar pel context sanitari a causa de la pandèmia per la Covid-19.

 

D’aquesta manera, els vila-rodonins i les vila-rodonines, així com també els veïns i les veïnes de l’Alt Camp i de la demarcació de Tarragona, podran tornar a participar d’aquest esdeveniment tan marcat al calendari de tardor.

 

Aquest any, destaca la Nit Jove, un acte pensat específicament pel jovent del poble o per les persones de fora vila que vulguin participar-hi. S’espera fixar aquesta activitat i que es pugui mantenir en les properes edicions de la Fira. I, també, es recupera la part d'exposició.

 

També destaquen les dues exposicions que es podran veure: «Darrere el taulell. 50 anys de botigues a Vila-rodona», del Centre d’Estudis del Gaià; i «Pintures en temps de pandèmia», de Millán Martínez.

 

Aquest any, el pregoner de la Fira serà el Dr. Joaquim Pallejà, que ja havia de ser el pregoner l’any passat.

 

La Gala de Màgia serà una de les grans atraccions de la Fira, un espectacle inoblidable. I, com no podia ser d’una altra manera, també es recupera la diada castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. També torna la tradicional fesolada popular i l’esmorzar de taverna.

 

Finalment, espectacles musicals i activitats per a infants, tanquen un programa que vol recuperar l’essència de la Fira Agropecuària.

 

Pots consultar el programa sencer AQUÍ

Menu

Menú principal