Informació

1.Adreça i telf del Centre de Dia:

C/ Vilardida, 8B

977 639 084

2.Presentació del centre:

El Centre de dia Vila-rodona es va posar en marxa per iniciativa de l’Ajuntament al desembre del 2007. 

La gestió del Centre és a càrrec de la “Fundacio Privada Vilaniu per a l’Atenció a la Dependència”.

La Fundació Vilaniu pertany al grup Pius Hospital i es va crear per poder atendre les situacions de depedència. Disposa de diferents dispositius al nostre territori: un centre residencial a Valls “Residencia Monserrat Cuadrada”, la Residència Alt Camp de Valls, el Servei d’Atenció Domiciliària SAD “A Casa” i varis Centres de Dia per a gent gran (Vila-rodona,  Valls i Alcover).

2.foto_edifici

 

3.Qui som? Qui l’atendrà:

Som un grup de professionals formats i preparats per poder garantir una atenció de qualitat i adaptada al que la gent gran del territori i les seves famílies necessiten.

L’equip del centre el conformem: equip gerocultor, fisioterapeuta, animadora socio-cultural, infermera, treballadora social i direcció tècnica.

4.Qui pot fer ús del nostre centre?:

Persones majors de 65 anys, tant de Vila-rodona com d’altres municipis del voltant, que precisin certa ajuda per portar a terme les activitats de la vida diària, on mitjançant diferents activitats i tallers puguin desenvolupar-se, potenciar la seva autonomia i la seva qualitat de vida.

4.foto_sala_0

5. Què cal fer per poder venir al centre?:

Poden trucar directament al centre al telf.977.63.90.84 per concertar visita o adreçar-se al treballador social de referència que l’informarà del nostre funcionament.

5.mirall_

6. Tipologia de places:

El centre de dia té capacitat per 20 places, 15 concertades (som un centre acreditat pel “Departament de Benestar Social i Família”) i 5 places privades.
Per qualsevol consulta, adreci’s al Treballador Social de referència del Consell Comarcal que el podrà informar o truqui directament al mateix centre al tel. 977.63.90.84.

7. Horari del centre:

De dilluns a divendres de 8:30h a 19h.

L’usuari pot venir al centre de dia en la franja horària que precisi, consulti totes les possibilitats ja que existeix un gran ventall.

 

 

Menu

Menú principal