Bodega Anna Pié

Bodega Anna Pié és una empresa dedicada al vi entre altres amb més d’un segle d’història.  Fundada a l’any 1902 pel senyor  Josep Pié Andreu, agricultor de Vila-rodona, comença la plantació de Garnatxa a la finca l'Olivar, propietat de la família. A partir d’aquest moment comença la dedicació al emmagatzematge de vi amb cups per consum propi de la família i per comercialització al poble de Vila-rodona.

Al  1940, es compra el primer camió per fer la distribució de la zona de l’Alt camp i es a partir del 1961 quan el negoci comença agafar empenta. S’obre el local de l’actual Bodega i s’amplia la distribució a les zones de l’Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès, Anoia, Tarragonès i Garraf  (actualment la zona de distribució de les Bodegues és província de Tarragona, Lleida i Huesca amb previsió d'ampliar a altres províncies).

I finalment l’any 2003, es posa al capdavant de l’empresa Anna Pié Vallvé, filla de Josep Pié Escarré i Maria Vallvé Masgoret, qui dona nom a les bodegues actualment creant la marca Anna Pié.

L’experiència, l’esforç i la il·lusió de generació darrera generació en el món del vi, s’ha traduït amb una bodega amb productes amb molta qualitat i en amics-clients fidels.

Productes en Venda

- Vins de graduació 11º, 13º i 14º de tipus negre, blanc, bronzejat i rosat.
- Vins generosos vermut negre i blanc.
- Vins de licor ranci, mistela, moscatell...
- Vinagres de tot tipus.
- Olis de arbequina, verge extra, girasol...
- Cava.

Adreça
Plaça Catalunya, 4B
43814 Vila-rodona

Email: annapie@terra.es

Telèfon: 977 639 104

 

Menu

Menú principal