Cal Calaf

Cal Calaf és la casa on s'atura el temps, on la vida transcorre tranquil·la entre els arcs romànics que la van aixecar al segle XII i que avui encara la conserven intacta.

Embolcallada per una façana modernista inclosa en l'inventari patrimonial català, aquesta llar brinda el benestar i la comoditat més contemporanis, on només el cant de les orenetes que reposen al jardí esvaeix la seva calma.
Aquí, pots engrescar-te a fer la calçotada que fa tant temps que esperes, o bé pots encendre la llar de foc de la sala d'estar i gaudir del llibre que tens a mitges des de fa tant temps.
Si fa bon temps, pots deixar-te perdre pels boscos mediterranis fins arribar al riu Gaià, que es caracteritza pel curs calmat però fluït de les seves aigües, embolcallades de vegetació i fauna. Com que sabem que aquestos passejos sempre es gaudeixen més al costat dels nostres companys peluts, ells també són benvinguts a Cal Calaf.

En el marc de la Ruta del Cister i a pocs quilòmetres de la Tàrraco romana, s'ofereix un ventall ampli d'opcions culturals i d'oci de gran valor, com les Ermites Modernistes de Jujol, a Montferri i Vistabella, la ruta de les Catedrals del vi, també modernistes, o Valls, la Ciutat Bressol dels Castells i els Calçots.

Per altra banda, les cales més preuades de la Costa Daurada es troben a pocs minuts de casa, i el nostre entorn ofereix la possibilitat de realitzar activitats eqüestres i senderisme. Ens trobem a 30 minuts de l’Aquum Spa, Port Aventura i Ferrari Land, i a quaranta-cinc minuts de Barcelona.

Adreça
Cal Calaf s/n
43814 - Vilardida

Telèfon: 674 548 861  

Email: helenacalaf@gmail.com

 

Registre: HUTT 031773

Menu

Menú principal